Naime, Tijana je otkrila tajnu koju je dugo čuvala, a tiče se njenih poslovnih aranžmana u ovoj zemlji.

Naime, ona je dobila ponudu po poznate Američke produkcijske kuće da glumi u njihovom filmu "opasnu devojku". Starleta je tu informaciju dugo krila, ali je sada rešila da otkrije sve detalje ponude.

- Ja ne mogu da verujem kako ste to saznali, ali istina je. Dobila sam ponudu da glumim u filmu jednu "opasnu " devojku koja je po rečima producenta ženski Pablo Eskobar. Sudeći po mojoj prošlosti i kroz šta sam sve prošla, što i nije za pohvalu ali oni smatraju da sam ja idealna za tu ulogu - govori Tijana i dodaje:

- Malo imam problema sa jezikom ali uveliko radimo na tome i svi znaju da imam problem sa zakonom, ali obećali su mi da će sve srediti ukoliko prihvatim ulogu. Scenario nisam još uvek dobila, ali mi je ukratko rečeno o čemu se radi - ističe ona i dodaje:

- Pripreme uveliko traju zato sam i u poseti kod estetskog lekara. Moram da vam priznam, jer ona je delom zaslužna za sve ovo što mi se sada dešava. Kod nje dolaze mnoge poznate ličnosti što naše, što inostrane. Jednom prilikom govorila je o meni jednom svom klijentu, koji me je kontaktirao i odatle je sve počelo.

- U igri je ogromna svota novca, kada to kažem stvarno mislim na velike pare koje bi obezbedila ne samo moj život, već i život mojim unucima u to sam sigurna - završava Tijana.

(Espreso)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".