- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gde se krije. Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobegla kod mene sa detetom od tog nasilnika - kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

O krvavom danu kada je ubica došao na vrata, Zijada kaže:

- Kada je saznao da se Nizama nalazi kod nas došao je na vrata. Prvo je meni pretio pištoljem, pa je mog sina isterao napolje. Onda je uzeo dete i nju odvukao pa počeo da puca po nama. Ranio je mog sina Nedima. Ja sam tada pozvala policiju koja je stigla nakon 20 minuta, iako je naša kuća udaljena samo jedan kilometar - priča vidno potresena žena.

Ona je dodala i da porodica poseduje dokument u kome je Nizami odbijena zaštita kada je je prijavlla Nermina za nasilje, a poslednji put to je uradila pre tri dana.

Foto: Instagram printskrin

 

- Da su policija i sudstvo pravovremeno reagovali ova strašna tragedija koja nas je zavila u crno mogla je da se spreči i Niza bi sada uživala pored svoje ćerke - poručila je Zijada Vuković Pamuković.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Foto: Instagram printskrin

 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, DŽengiz Ondera i DŽengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli, preneo je Informer.

BONUS VIDEO:

PREŽIVELI RAFALE UROŠA BLAŽIĆA, A SLUPALI SE AUTOM: Mladi iz Malog Orašja u bolnici, porodice u šoku

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".