Na društvenoj mreži Instagram osvanula je poruka sa poslednjim rečima nesrećno stradale žene.

Kako se navodi, ona je i pre samog ubistva bila uplašena za svoj i devojčicin život.

- Poslednje reči nesrećne žene, na njegov upit zašto ga je prijavila policiji, bile su: "Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dete" - navedeno je u objavi osobe koja je gledala snimak ubistva objavljen na društvenim mrežama.

On je naime prvo krvnički pretukao suprugu. Potom ju, krvavu i sa brojnim povredama, snimao dok obamrla od udaraca i lica izobličenog od povreda, sedi ispred kuće.

Foto: Društvene mreže

 

 

Ubica je potom uzeo pištolj, a u pozadini snimka se čuje dete kako plače. Sulejmanović potom snima teško povređenu suprugu uz reči "gledajte, kad imate posla s +***** koja te prijavi policiji". Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

- Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dete - teškom mukom rekla je ona, nakon čega joj je ubica hladnokrvno ispalio hitac u glavu.

Inače, Sulejmanović je svirepo ubistvo svoje supruge snimao na Instagramu, nakon čega je dobio mnogobrojne pratioce.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Monstruma iz Gradačca je pratilo 11 hiljada ljudi, a od trenutka ubistva je dobio još tri hiljade pratitelja. Video ubistva (najmučniji koji sam ikada videla) je lajkovalo oko 500 ljudi. Mi smo kao društvo bolesni.

Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se dogodio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe. Nažalost, jedna od njih je podlegla povredama u bolnici. Reč je o policajcu Huseinu Kotoriću.

Podsetimo, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder DŽengiz i Denis DŽengiz, otac i sin, turski državljani. Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa DŽengiz, supruga Ondera DŽengiza.Ubica je izvršio samoubistvo posle zločina.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: