Veliki kompozitor Milutin Popović Zahar iza koga su ostale brojne pesme, nema lepo mišljenje o kolegi Draganu Stojkoviću Bosancu. 

- Bosanac je kafanski muzičar koji nema nikakvo znanje, on je kasnije postao poznat kao neki aranžer, a on uopšte nije kompozitor. Bosanac govori ijekavski jer zna da su Srbi obični papani koji gutaju sve što je tuđe. Inače, on živi u Beogradu i uopšte ne govori tako privatno. On na Guglu nađe termin konsordino, a svi se oko njega postide što ne znaju šta to znači. Čovek priča nepovezane stvari, koristi stručne izraze, a ne zna šta znače - izjavio je Zahar u jednom intervjuu, prenosi Svet.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Prve varnice sukoba nastale su kada je jednom prilikom Zahar bio skriveni žiri u "Zvezdama Granda".Tada se Bosancu nije dopao Zaharev komentar, pa je potkačio Popovića. 

- Ne znam stvarno Popoviću zašto dovodiš u emisije ovakve skrivene da nam paušalno pričaju? Kad ne zna šta da kaže, on misli. Očekujem od tebe da dovededeš ljude koji se stvarno razumeju u muziku. Ovom bi najbolje bilo da vozi prigradski autobus ili taksi.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

 

 

BONUS VIDEO: