Велики композитор Милутин Поповић Захар иза кога су остале бројне песме, нема лепо мишљење о колеги Драгану Стојковићу Босанцу. 

- Босанац је кафански музичар који нема никакво знање, он је касније постао познат као неки аранжер, а он уопште није композитор. Босанац говори ијекавски јер зна да су Срби обични папани који гутају све што је туђе. Иначе, он живи у Београду и уопште не говори тако приватно. Он на Гуглу нађе термин консордино, а сви се око њега постиде што не знају шта то значи. Човек прича неповезане ствари, користи стручне изразе, а не зна шта значе - изјавио је Захар у једном интервјуу, преноси Свет.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Прве варнице сукоба настале су када је једном приликом Захар био скривени жири у "Звездама Гранда".Тада се Босанцу није допао Захарев коментар, па је поткачио Поповића. 

- Не знам стварно Поповићу зашто доводиш у емисије овакве скривене да нам паушално причају? Кад не зна шта да каже, он мисли. Очекујем од тебе да доведедеш људе који се стварно разумеју у музику. Овом би најбоље било да вози приградски аутобус или такси.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

 

БОНУС ВИДЕО: