Vukica je nasledila fudbalski klub " Banat" ali i fabriku satova u Švajcarskoj. Međutim, ona nema naslednike, a i otac joj je preminuo pre tri godine. 

Prozvali su je zbog božanske lepote srpska Šeri Stoun, ali i zbog načina življenja. Ona je svaki trenutak koristila da uživa u novcu, skupocenoj garderobi i putovanjima. Tako je svoju vilu na Dedinju opremila u punom sjaju. 

- Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća - izjavila je Vukica jednom prilikom.

U medijima je kružila priča da se Vukičina vila pojavila u oglasima gde se iznajmljivala navodno za 1.000 evra po danu. Ono što se može primetiti je to da je drugo ime vlasnika, ali i izgled vile. Sada je kuća neprepoznatljiva. 

Često je u intervjuima umela da istakne da je od oca nasledila novac, a od majke lepotu. Kada su u pitanju muškarci, govorila je da  "vrede onoliko koliko novca imaju". 

- Ja bez 30.000 evra ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio "gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti". Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza - rekla je jednom prilikom u emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocenu bundu od činčile.

- Ne volim da kuvam i imala sam sreću što nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam volela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne - zaključila je Vukica.

 

Nažalost, pre tri godine preminuo je njen otac Mirko Vučurević, koji je i u Banatskom dvoru bio bogat i priznat čovek. U mestu gde je rođen, sagradio je crkvu, školu, puteve itd. Da tragedija bude veća, nekoliko meseci pre toga, izgubila je i majku. Ova lepa Srpkinja iz sebe nema naslednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

- Moj otac nije bio bolestan. Bio je vitalan i aktivan. Ne znam zasto pišu "preminuo posle teške bolesti". Precenio je svoje mogućnosti, bio je u Ženevi zatim pet dana na moru. Za taj 12. avgust planirao je opet neki put. Bio je to najverovatnije srčani udar. Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osećao, da su zvali hitnu pomoć koja nikada nije došla. Mene nije hteo da zove. Bio je okružen lošim ljudima - napisala je jednom prilikom Vukica na svom Fejsbuk profilu.

(Alo)

BONUS VIDEO: