Tamara se našoj publici predstavila glumeći ulogu Lele, žene koja je promenila pol u filmu "Čitulja za Eskobara". U ovom ostvarenju Tamara, tj Lela je zaludela opakog Gandija, kog je igrao Vojin Ćetković. Ipak, mnogi su je upamtili po ulozi u seriji "LJubav u zaleđu". 

Foto: Jutjub printskrin/No name

 

 

Tamara je imala još nekoliko uloga u Srbiji, ali je karijeru nastavila da gradi u Hrvatskoj. U međuvremenu je dobila drugo dete, ćerku Nušu, sa suprugom, lekarom Dankom Velimirom Vrdoljakom.

Iz burnog prvog braka sa bivšem vaterpolistom Hrvojem Šintićem Tamara ima sina Tomu. NJenom suprugu ovo je peto dete.

Foto: Instagram printskrin/tamara.vrdoljak

 

 

Tamara i Danko su bračne zavete u avgustu 2018. godine na Hvaru i to u potpunoj tajnosti, a ovo je šokiralo hrvatsku javnost, koja praktično nije ni znala da su Tamara i Danko u vezi.

Glumica i nekadašnja manekenka je nešto malo pre venčanja bila u višemesečnoj vezi sa lekarom Andrejem Tothom, a da sve još više liči na sapunicu - Vrdoljak je bio šef pomenutom Andreju!

 

Foto: Instagram printskrin/tamara.vrdoljak

 

 

- Majčinstvo u ovim godinama je lepo, lišeno strahova koje sam iskusila sa Tomom dok je bio beba... Opuštenija sam. Danko mi pomaže da se opustim. On je divan tata. Sa Nušom mnogo šetamo, voli da bude na vazduhu, fasciniraju je krošnje drveća, zadovoljstvo je gledati je kako posmatra granje i lišće  –  rekla je glumica. 

Ona danas uživa u ulozi majke i supruge i uzima od života samo ono najbolje.

BONUS VIDEO: