Milica Todorović svojevremeno je progovorila o detinjstu detinjstvu i otkrila kakve stvari su je privlačile i čime se sve bavila.

 

 

- Nikad nisam volela mrgude, uvek sam izbegavala takve ljude u svom društvu i generalno me i društvo jako volelo zato što sam ceo život pozitivno luda, volim da se šalim, non-stop se smejem, jednostavno sam takva, takva mi je cela porodica - ispričala je pevačica.

Iako je mi danas znamo kao ekstrovertnu osobu, koja iskreno pokazuje svoja osećanja, ne preže da izjavi svoje mišljenje, kao mala nije bila toliko otvorena ali sa druge strane tokom školovanja glavno društvo su joj bili dečaci, pa je počela rano da gradi svoj stav i da bude zaštitnički nastrojena, a imala je momente i fizičkih obračunavanja sa vršnjacima, koje danas prepričava kroz smeh.

Foto: ATA images

 

 

- Ja ne znam kako sam se toliko promenila da sam sad brbljiva. Bila sam prava muškarača, trenirala sam sve muškobanjaste sportove, rukomet, džudo, košarku. Samo sam se da dečacima družila niko nije smeo da me pipne. Ja sam se toliko tukla i drugarice sam tukla redovno. Drugaricu sam jednu udarila pa sam joj napravila masnicu na oku - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO: