Mia Dio (22) je influenserka koja je veoma popularna na društvenim mrežama. Samo na TikTok-u ima više od pet miliona pratilaca, a sada je objavila snimak koji je ubrzo postao i najviralniji. Objasnila da se njen dečko Bili ponašao sumnjivo, zbog čega je potražila pomoć veštačke inteligencije. Uspela je da imitira Bilijev glas za telefonski razgovor sa jednim od njegovih prijatelja.

U snimku razgovora, Bilijev prijatelj navodno potvrđuje najgoru noćnu moru influenserke - da je Bili prethodne večeri poljubio drugu osobu. Snimak je brzo postao viralan, a žene su masovno hvalile "genijalan" trik za otkrivanje preljubnika. Ipak, Mia je otkrila da je sve ovo bilo deo eksperimenta.

"Važan kontekst ovde je da je ovaj video bio samo šala za moje obožavaoce, a moj dečko i prijatelj su u to bili uključeni", otkrila je Mia u intervjuu za strane medije. "Iznenađeni smo brojem ljudi koji su poverovali da se ovo dogodilo", rekla je influenserka, ne krijući smeh.

Objasnila je da je želela da testira granice nove tehnologije, koja je dovela do mnogo novih mogućnosti za prevaru i veze. "Mislim da je uz tehnologiju i društvene mreže mnogo lakše ljudima da varaju jer postoji toliko puno načina. S druge strane, mnogo je lakše biti uhvaćen, zbog čega verujem da postoji takva epidemija preljuba", rekla je Mia.

Iako su ona i njen dečko još uvek "srećno zajedno", Mia je rekla da bi ovakav trik "uštedeo mnogo vremena" sa njenim prethodnim bivšim partnerom koji je bio neveran. "Od tada mi se javilo mnogo devojaka koje sumnjaju u svoje partnere i koje bi volele da isprobaju ovaj trik", rekla je Mia. U snimku pogledajte kako je sve izgledalo:

 

@miadio I cloned my boyfriends voice using #AI to find out if he was cheating on me. #fyp #cheating #boyfriend #voicecloning ♬ original sound - Mia Dio

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".