Миа Дио (22) је инфлуенсерка која је веома популарна на друштвеним мрежама. Само на ТикТок-у има више од пет милиона пратилаца, а сада је објавила снимак који је убрзо постао и највиралнији. Објаснила да се њен дечко Били понашао сумњиво, због чега је потражила помоћ вештачке интелигенције. Успела је да имитира Билијев глас за телефонски разговор са једним од његових пријатеља.

У снимку разговора, Билијев пријатељ наводно потврђује најгору ноћну мору инфлуенсерке - да је Били претходне вечери пољубио другу особу. Снимак је брзо постао виралан, а жене су масовно хвалиле "генијалан" трик за откривање прељубника. Ипак, Миа је открила да је све ово било део експеримента.

"Важан контекст овде је да је овај видео био само шала за моје обожаваоце, а мој дечко и пријатељ су у то били укључени", открила је Миа у интервјуу за стране медије. "Изненађени смо бројем људи који су поверовали да се ово догодило", рекла је инфлуенсерка, не кријући смех.

Објаснила је да је желела да тестира границе нове технологије, која је довела до много нових могућности за превару и везе. "Мислим да је уз технологију и друштвене мреже много лакше људима да варају јер постоји толико пуно начина. С друге стране, много је лакше бити ухваћен, због чега верујем да постоји таква епидемија прељуба", рекла је Миа.

Иако су она и њен дечко још увек "срећно заједно", Миа је рекла да би овакав трик "уштедео много времена" са њеним претходним бившим партнером који је био неверан. "Од тада ми се јавило много девојака које сумњају у своје партнере и које би волеле да испробају овај трик", рекла је Миа. У снимку погледајте како је све изгледало:

 

@миадио И цлонед мy боyфриендс воице усинг #АИ то финд оут иф хе wас цхеатинг он ме. #фyп #цхеатинг #боyфриенд #воицецлонинг ♬ оригинал соунд - Миа Дио

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".