Popularna folkerka Rada Manojlović pravi haos gde god da se pojavi, a atmosferu na svojim nastupima i tezgama uvek dovede do usijanja. Snimak sa njene poslednje tezge već je postao viralan i kruži društvenim mrežama, a Rada ga je podelila na svom Instagram profilu.

Foto:Printscreen/Instagram/radmilamanojlovic

 

Pevačica je pevala na jednoj proslavi i na sebi je imala usku haljinu za izrezom do kuka, kao i dubok dekolte. U jednom trenutku se popela na stolicu i uzela ajncer, a tad je krenuo haos.

Foto:Printscreen/Instagram/radmilamanojlovic

Foto:Printscreen/Instagram/radmilamanojlovic

 

 

Ona se u zanosu udarala ajncerom po zadnjici, hodala po stolicama i nije skidala osmeh sa lica. Gosti su se okupili oko nje i počeli da bacaju novčanice po njoj. 

Pevačoca godinama ne menja stil oblačenja i poznata je po nošenju uskih haljinica, a jednom prilikom je na televiziji govorila kako su je starije koleginice kritikovale zbog ovoga.

Foto:Printscreen/Instagram/radmilamanojlovic

 

- Mislim da su oni podlegli pritisku okoline. Ne kažem da ja to nisam imala. Verujte, meni su starije koleginice velike zvezde govorile: "Ne možeš takva da se pojaviš u emisiji ili na aerodromu". Savetovale su me da od prve veće zarade, makar i ne jela kupim Šanel tašnu ili bundu - prisetila se ona, ali nikada takvo razmišljanje nije prihvatila - rekla je Rada na televiziji Prva, pa dodala:

- Znate li koliko košta ova haljina na meni? Ni dve hiljade dinara. Sestra mi je poručila onlajn mislim da je platila 1. 800 dinara Moj stav je da stvari ne nose mene nego ja njih. Bitno mi je kako se osećam u tome što obučem, šta mi vredi ako sam obukla nešto skupo, a nemam energiju za nastup od dva sata. Hoće li publika da me gleda kako stojim sa tašnom na sceni? To bi bila slika bez tona - zaključila je.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".