Mladom multimedijalnom umetniku, Andriji Jo, umalo je uništena karijera, nakon što mu je pesma pod nazivom "Apetiti" banovana, kako on kaže, iz nepoznatih razloga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

 

- Možda zbog "eksplicitnih scena" u spotu... Toliko smo pokušavali ova dva dana da rešimo problem, kontaktirali Jutjub i sve moguće ali nismo uspeli i pesmu smo, kao što ste primetili, obrisali sa Jutjuba - počeo je Andrija obraćanje fanovima na Instagramu.

Foto:Printscreen/Instagram/andrijajo

 

- Rekao sam vam koliko je bilo problema sa tom pesmom od početka, snimali smo dva spota, sada nije mogla uopšte da se nađe u pretrazi, nije izlazila ljudima i nešto se desilo sa zvukom pesme pri kompresiji na Jutjubu, pa je zvučala dosta lošije nego što stvarno zvuči. Objavili smo je juče ponovo sa ispravljenim zvukom, ali je isti problem bio, da pesma nije mogla da se pronađe. Još smešnije je da sam sinoć odlučio da je objavim na mom starom kanalu Andrija Jo, ali verovali ili ne, nestala je struja u celom mom kraju i nismo je imali do 4 ujutru - dodao je.

Andrija je bio maksimalno posvećen ovom projektu, a kako je i napisao kasnije na Instagramu, ovo ga neće sprečiti da radi još bolje i sprema nova iznenađenja mnogobrojnim fanovima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".