Младом мултимедијалном уметнику, Андрији Јо, умало је уништена каријера, након што му је песма под називом "Апетити" банована, како он каже, из непознатих разлога.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

 

- Можда због "експлицитних сцена" у споту... Толико смо покушавали ова два дана да решимо проблем, контактирали Јутјуб и све могуће али нисмо успели и песму смо, као што сте приметили, обрисали са Јутјуба - почео је Андрија обраћање фановима на Инстаграму.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/andrijajo

 

- Рекао сам вам колико је било проблема са том песмом од почетка, снимали смо два спота, сада није могла уопште да се нађе у претрази, није излазила људима и нешто се десило са звуком песме при компресији на Јутјубу, па је звучала доста лошије него што стварно звучи. Објавили смо је јуче поново са исправљеним звуком, али је исти проблем био, да песма није могла да се пронађе. Још смешније је да сам синоћ одлучио да је објавим на мом старом каналу Андрија Јо, али веровали или не, нестала је струја у целом мом крају и нисмо је имали до 4 ујутру - додао је.

Андрија је био максимално посвећен овом пројекту, а како је и написао касније на Инстаграму, ово га неће спречити да ради још боље и спрема нова изненађења многобројним фановима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".