Pevač Zdravko Čolić važio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca u nekadašnjoj Jugoslaviji. NJegova velika ljubav bila je Jasna Dulić koja ga je pratila sa "Lokicama" na nastupima. Zdravko je danas u srećnom braku sa Aleksandrom koja mu je podarila dve ćerke. 

Jasna je bila vrlo privlačna, a Boris Novković je ispričao kako ju je špijunirao jednom dok se kupala. Ubrzo posle toga je bio polomljen: 

− Zdravka Čolića poznajem od malih nogu, često smo zajedno letovali na Šolti, ostrvu preko puta Splita, gde je moj otac imao bazu. Sarađivao je sa mnogim zvezdama, ali ja nikad nisam obraćao pažnju na te pevače. Sedamdesetih, kada sam imao 12 godina, sa Čolom sam imao jedan incident koji i dan-danas prepričavam – ispričao je Novković zanimljivu anegdotu.

− Došao je kod nas sa svojom devojkom Jasnom, plesačicom iz "Lokica", koja je super izgledala. Krišom sam se popeo na zidić zgrade kako bih kroz mali prozor špijunirao i gledao kako se ona tušira. Tada sam pao, slomio ruku i završio u bolnici. Čola se smejao, šta da kaže jednom klincu. Oprostio mi je to – ispričao je Novković jednom prilikom.

(Hello)

BONUS VIDEO: