Neutešna majka preminule devojčice (40) kaže da je ovo treća ćerka koja joj je preminula.

- Teško nam je, opet prolazimo kroz isto. Mi smo se od njenog rođenja borili sa njenim bolestima, čekala je transplataciju srca i bubrega. Imala je i epilepsiju i kada bi imala napad to bilo jezivo za gledati - kaže majka preminule i dodaje:

- NJen život su obeležile bolnice, bolnički krevet i mnogo se mučila. Nije mogla da priča, samo bi nam prstom pokazala šta joj treba. Nije hodala, mi smo joj pomagali, kupali je, hranili...

Kako dalje dodaje, scena od sinoć joj je i dalje u glavi.

- Svi smo bili kući, u jednom trenutku njoj je iznenada pozlilo i ukočila joj se vilica, počela je da joj ide pena iz usta. Kao da je opet imala napad epilepsije, ali bilo je jače i drugačije, ne mogu rečima da opišem kako je to izgledalo - kaže ona i dodaje:

Foto: I. Marinković

 

- Odmah smo zvali Hitnu pomoć i oni su pokušali da joj pomognu, ali nažalost nisu uspeli. Odveli su je na obdukciju, a mi ćemo dete sutra sahraniti u Ovči.

Prema njenim rečima, policija je uradila uviđaj i istraga je u toku, ali kako navodi dete je umrlo jer je bilo bolesno.

- Trudili smo se oko nje, ali nije izdržala više. Teško nam je... Bila sam majka 14 dece, sada ih imam 11. Tri ćerke sam sahranila - rekla je Jasmina i dodala da je otac devojčice već mesec dana u zatvoru i da mu je ostalo još tri meseca.

- Nismo mu rekli da nam je ćerka umrla, jer bi on to teško podneo. Bolestan je takođe, ima problema sa srcem, pritiskom i bubrezima.

(Kurir)

BONUS VIDEO: