Manekenka Mina Milenković udala se za bogatog Italijana, a snimci sa raskošne svadbe osvanuli su na Instagramu.

Naime, srpska manekenka, čiji je život obeležio skandal iz 2013. godine kada je izmislila da je oteta i silovana, blistala je u beloj venčanici.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Veselje je upriličeno na jednom ranču, mlada je imala dve venčanice, jednu od suve čipke, usku i sa golim leđima, a veo od dva metra je bio kao šlag na tortu.

Belo cveće, kristalne čaše, biseri, mnoštvo sveća, mladenačka torta od pet spratova, kao i ostatak magične dekoracije, ostavili su sve bez teksta.

Podsetimo, Manekenka Mina Milenković ostala je upamćena u narodu kao devojka koja je 2013. godine izmislila da je oteta i zlostavljana. Zbog toga je osuđena na 100 sati društveno-korisnog rada, a nakon svega što se izdešavalo nije se preterano isticala u javnosti.

Policiji je 23. juna 2013. prijavljen nestanak devojke, kao i to da je poslednji put viđena 22. juna u 2.50 sati na keju u Novom Beogradu.

Lekarski pregled kojem je manekenka Mina Milenković podvrgnuta, nakon što ju je policija pronašla u Resniku, pokazao je da devojka nije bila silovana.

Nakon toga je podneta krivična prijava protiv Milenkovićeve zbog krivičnog dela lažno prijavljivanje, saopštilo je 3. jula 2013. Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".