Манекенка Мина Миленковић удала се за богатог Италијана, а снимци са раскошне свадбе осванули су на Инстаграму.

Наиме, српска манекенка, чији је живот обележио скандал из 2013. године када је измислила да је отета и силована, блистала је у белој венчаници.

Фoто: Фејсбук принтскрин

 

Весеље је уприличено на једном ранчу, млада је имала две венчанице, једну од суве чипке, уску и са голим леђима, а вео од два метра је био као шлаг на торту.

Бело цвеће, кристалне чаше, бисери, мноштво свећа, младеначка торта од пет спратова, као и остатак магичне декорације, оставили су све без текста.

Подсетимо, Манекенка Мина Миленковић остала је упамћена у народу као девојка која је 2013. године измислила да је отета и злостављана. Због тога је осуђена на 100 сати друштвено-корисног рада, а након свега што се издешавало није се претерано истицала у јавности.

Полицији је 23. јуна 2013. пријављен нестанак девојке, као и то да је последњи пут виђена 22. јуна у 2.50 сати на кеју у Новом Београду.

Лекарски преглед којем је манекенка Мина Миленковић подвргнута, након што ју је полиција пронашла у Реснику, показао је да девојка није била силована.

Након тога је поднета кривична пријава против Миленковићеве због кривичног дела лажно пријављивање, саопштило је 3. јула 2013. Министарство унутрашњих послова.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".