Kako mediji saznaju, Bilal Brailović spremio je ozbiljne dokaze protiv Maje Marinković .

Foto: Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official/ATA images

 

Jedan od video snimaka koji je priložio policiji završio je i u javnosti. Na njemu se vidi da su Bilal i Maja u većem društvu bili na jednom bazenu, a da ga je ona u jednom trenutku napala. To je neko krišom snimio, tako da je Bilal taj snimak kao dokaz uz prijavu priložio policiji. Šta je sve dao policiji ne znamo, ali ono što se na snimku čuje je sledeće:

- Ja hoću da idem kući i sad se juri ovde sa ovim pištoljem na vodu oko bazena i boli ga ku*ac što je meni ovde dosadno. Šta sam ja rekla, ne interesuje me, uništio si mi dan - besnela je Maja na video snimku.

Foto: ATA images

 

Inače, ukoliko bude došlo do suđenja, Ako se bude dokazala krivica po tužbi, Maja može da zaglavi u zatvoru od šest meseci. Osim video snimaka, Bilal je navodno priložio i izveštaje iz bolnice. Ukoliko dođe do sudskog procesa, a Maja se ne bude odazivala na pozive suda, za njom može da bude raspisana i  poternica i može biti uhapšena čim bude došla na Bosansku granicu. Mogu da joj zabrane i ulaz u Bosnu, a mogu da zatraže i od policije Srbije da je uhapsi po međudržavnom ugovoru. Sve samo ukoliko se ne bude pojavljivala na sudu, a bude redovno pozivana na pretrese. Naravno sve to ukoliko bude i došlo uopšte do suđenja po prijavama koje je Bilal podneo protiv Maje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".