Tokom manifestacije u Grockoj, ringišpil je malo posle ponoći udario tri osobe. J.S. (19) ima povrede glave, jedna maloletna osoba (16) ima povredu skočnog zgloba i mladić N.B. (20) je zadobio povrede glave.

Prema najnovijim informacijama istrage, do nesreće je došlo kada se jedna devojka prilikom vožnje uhvatila za konstrukciju pored ringišpila koja se potom na nju obrušila i pala. Jedan očevidac je opisao šta se dogodilo.

"Ta devojka koja se uplela imala je veće povrede i rasekotine, ali ništa strašno. Ona je sada dobro. Ja je ne znam, ali drugu devojčicu znam pošto je ćerka mog druga. I ona je dobro, ima par čvoruga. Mladića ne znam, ali čujem da je i on u dobrom stanju. Mislim da su svi pušteni na kućno lečenje", kaže muškarac koji je bio prisutan u trenutku nesreće.

Komunalni inspektori su ubrzo stigli na lice mesta. Istakli su da će sve konstrukcije biti proverene danas u toku dana kako bi se proverila njihova stabilnost i kako bi se utvrdilo da li ispunjavaju sve bezbednosne uslove.

"Ovi ljudi godinama dolaze ovde, i sve je u redu. Od svih smo uzeli ateste, i svi imaju dozvolu za rad. Sa ovim ringišpilom je sve u redu, nije bilo kvara. Pala je konstrukcija do njega koja nema veze sa funkcionisanjem ringišpila", kažu komunalni inspektori.

Svi su pušteni na kućno lečenje usled zadobijenih lakih telesnih povreda. Vlasnik ringišpila G.J. se trenutno nalazi u policiji gde daje izjavu o sinoćnoj nesreći.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".