Lepa Tijana danas je, vidno raspoložena, izašla iz porodilišta, bolnice Dragiša Mišović, a sačekao ju je njen suprug, fudbaler Mihajlo Milutinović.

Voditeljka je otkrila kako se sada oseća i kako je protekao porođaj.

- Osećam se super, kao što možete i da primetite. Sve je prošlo tako brzo. Zahvaljujem se svim u bolnici Dragiša Mišović. Mislila sam da će biti nekih problema, s obzirom da je prvi porođaj u pitanju, ali na svu sreću nije - rekla je voditeljka i otkrila koje će ime nositi:

- Zvaće se Kiara. Znali smo da će biti devojčica, radili smo prenatalni test. Ja sma navijala da starije dete bude devojčica, a da posle dođe i brat jer je tako i kod mene i kod Mihajla u porodici - istakla je voditeljka.

Foto: ATA images

 

 

Tijana je otkrila i šta će prvo uraditi kada stigne u svoj dom.

- Ostaviću Mihajla i Kiaru da imaju svoj momenat. Ja sam sa njom već dan i po, tako da će se sada malo oni družiti. Ja ću se za to vreme istuširati - rekla je Tijana, koja je nedavno izjavila da će Mihajlo biti pravi Nikola Kojo iz filma "Mi nismo anđeli" u odnosu sa ćerkom, a evo i zašto:

- Problemi kreću kada počne pubertet, pa kada dođu simpatije i momci, imaće pune ruke posla. Ja ću stajati sa strane i posmatrati - rekla je lepa voditeljka.

(Espreso)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".