Na društvenim mrežama osvanuo je snimak brutalnog okršaja, koji se odigrao u gradskom prevozu u Beogradu. Glavni akteri su dve žene, koje su započele žestoku prepirku, nakon čega je usledilo šamaranje i pesničenje.

"Izvadiću nož, imam nož, izlazi napolje", viknula je na sav glas mlađa žena. Iako razlog nije tačno poznat, čini se da se starija žena pronašla uvređenom od strane mlađe koja je uvredila njenu decu i onda je počela rasprava.

U jednom momentu, starija žena uspela je da izbaci mlađu iz autobusa koji je se vreme stajao na ulici, jer vozač želeo da nastavi da vožnju dok se incident ne okonča, nakon čega su nastavile guranje, da bi u jednom momentu mlađa žena pala nasred ulice, prenosi Kurir.

Snimak možete pogledati ovde:

Vozač je potom zatvorio vrata autobusa, a mlađa žena je udarala rukama u staklo, drala se i vrištala da je puste ponovo unutra. Ispod ove objave, komentari šokiranih korisnika socijalnih platformi nisu prestajali da izražavaju svoje zgražavanje ovom nemilom situacijom, a mnogi su besni i zbog činjeice da su ljudi sve vreme snimali i da niko nije reagovao i razdvojio žene.

BONUS VIDEO: