На друштвеним мрежама освануо је снимак бруталног окршаја, који се одиграо у градском превозу у Београду. Главни актери су две жене, које су започеле жестоку препирку, након чега је уследило шамарање и песничење.

"Извадићу нож, имам нож, излази напоље", викнула је на сав глас млађа жена. Иако разлог није тачно познат, чини се да се старија жена пронашла увређеном од стране млађе која је увредила њену децу и онда је почела расправа.

У једном моменту, старија жена успела је да избаци млађу из аутобуса који је се време стајао на улици, јер возач желео да настави да вожњу док се инцидент не оконча, након чега су наставиле гурање, да би у једном моменту млађа жена пала насред улице, преноси Курир.

Снимак можете погледати овде:

Возач је потом затворио врата аутобуса, а млађа жена је ударала рукама у стакло, драла се и вриштала да је пусте поново унутра. Испод ове објаве, коментари шокираних корисника социјалних платформи нису престајали да изражавају своје згражавање овом немилом ситуацијом, а многи су бесни и због чињеице да су људи све време снимали и да нико није реаговао и раздвојио жене.

БОНУС ВИДЕО: