Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović uživaju u zajedničkom životu nakon venčanja, čak i Anitin sin je prešao da živi sa njima, te su njih troje u Matorinom stanu na Mirijevu.

Jovana je izavila da želi da unese promene i da se povrgne ventelesnoj oplodnji, otkrila da planira da proda stan u kojem sada živi, a sada je otišla i korak dalje i dokazala koliko je Zadruga promenila njen život.

Foto: Instagram printskrin/anita.stanojlovic.official

 

Matora je sada odlučila da istetovira logo "Zadruge" na nozi, a kako pišu na društvenim mrežama, ona je to uradila zbog Anite koju je baš u pomenutom rijaliti programu upoznala.
Komentari su se nizali, neki fanovi su podržali to jer smatraju da je rijaliti njen život, dok su se drugi zapitali da li je ona uopšte normalna.

Foto:Printscreen/Instagram/matora21

 

- "Blamčina", "Bože dragi, odvratno", "Toliko voli Zadrugu da se i fejk udala da bi u Zadruzi 7 imala glavnu priču i novi rasturen brak. Samo još da smisle koga će platiti da se zaljubi u Anitu", "Za pola milke evra koliko je dobila za ovih 6 sezona treba cela leđa da prekrije ovim logom" - samo su neki od komentara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".