- Ništa me ne pitajte! Veliku bol proživljavamo i zaista, nemamo šta da kažemo - rekao je za "Novosti" otac stradalog Vuka.

Vuk je, inače, sin poznatog doktora LJubomira Gulana, o kojem meštani Vrčina imaju samo reči hvale, kao i o njegovoj porodici i deci.

- Zar ovakva nesreća da ih snađe? - kaže jedan od komšija.

- Pa, čime je doktor to zaslužio? Nema kome nije pomogao i kao lekar i čovek, i to bez ikakve materijalne nadoknade. Uvek raspoložen, vedar, nasmejan... I deca, kojih ima petoro, za primer su mu sva. Pa evo, baš Vuk, nedavno je napunio 18 godina. Slavilo se punoletstvo, svi su bili srećni. Inače, mali Vuk je išao u medicinsku školu, želeo je da nastavi očevim stopama. Bio je dobar đak, uzorno dete, sin, komšija, drug.

Foto: Privatna arhiva

 

Kako saznajemo, Vuk je nedavno bio na moru. Kada se vratio, družio se sa omladinom iz kraja, pa i sa sada, u nezgodi stradalom Anđelom B., kao i teško povređenom Mionom Đ. (17).

Devojke su se kobne večeri našle da malo prošetaju po kraju, kada je naišao Vuk. Pozvao ih je da se zajedno malo provozaju po kraju, ali nažalost, niko od mladih nije naslutio najgore.

BONUS VIDEO: 

"NOVOSTI" U VRČINU: Mesto tragedije na kom je voz udario automobil, dvoje poginulo

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".