"Putuj, dečače naš. Slomljeni, ali ponosni što smo bili s tobom na ovom putovanju", napisali su najbliži na njegovom Instagram profilu i dodali: "Bio je najbolji otac, partner, sin, brat i prijatelj. Volimo te zauvek".

Porodica Marka Babića se oglasila na Instagramu i zamolila sve da ga pamte kao osobu koja je pomagala ljudima koji su se susreli sa dijagnozom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marko babic (@marko_babic_)

- Molimo medije da Marka opišu kao arhitektu, autora, bestsellera, stručnjaka za marketing, ali i kao osobu koja koja je u zadnje dve godine pomagala mnogima koji su se susreli sa dijagnozom.

Foto: Instagram printskrin/marko_babic_

 

Marko se od 2021. borio sa sarkomom. NJegova partnerka Tina Biloglav nedavno je objavila da Marko nije dobro te da su u Zagrebu iscrpili sve mogućnosti lečenja.

Pre nekoliko meseci influencer je ispričao da mu se bolest proširila, a tada je rekao da mu se javljaju ljudi koji takođe boluju od iste bolesti.

- Trudim se da im pružim podršku. Srećan sam da ponekad mogu biti maleni kotačić na nečijem putu do zdravlja. Osim toga, nekoliko puta sam ljude sa sarkomima spajao s timom koji mene leči - govorio je.

Foto: Instagram printskrin/marko_babic_

 

Marko nikada nije klonuo i bio je jako optimističan.

- Ja znam da ću na kraju biti zdrav. Ja znam da ću na kraju biti bolja verzija sebe. Ja znam da ću na kraju biti beskonačno bogatiji zbog iskustva koje ću proživeti - govorio je.

(Index.hr)

BONUS VIDEO:

JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE: Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".