"Путуј, дечаче наш. Сломљени, али поносни што смо били с тобом на овом путовању", написали су најближи на његовом Инстаграм профилу и додали: "Био је најбољи отац, партнер, син, брат и пријатељ. Волимо те заувек".

Породица Марка Бабића се огласила на Инстаграму и замолила све да га памте као особу која је помагала људима који су се сусрели са дијагнозом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marko babic (@marko_babic_)

- Молимо медије да Марка опишу као архитекту, аутора, бестселлера, стручњака за маркетинг, али и као особу која која је у задње две године помагала многима који су се сусрели са дијагнозом.

Фото: Инстаграм принтскрин/marko_babic_

 

Марко се од 2021. борио са саркомом. Његова партнерка Тина Билоглав недавно је објавила да Марко није добро те да су у Загребу исцрпили све могућности лечења.

Пре неколико месеци инфлуенцер је испричао да му се болест проширила, а тада је рекао да му се јављају људи који такође болују од исте болести.

- Трудим се да им пружим подршку. Срећан сам да понекад могу бити малени котачић на нечијем путу до здравља. Осим тога, неколико пута сам људе са саркомима спајао с тимом који мене лечи - говорио је.

Фото: Инстаграм принтскрин/marko_babic_

 

Марко никада није клонуо и био је јако оптимистичан.

- Ја знам да ћу на крају бити здрав. Ја знам да ћу на крају бити боља верзија себе. Ја знам да ћу на крају бити бесконачно богатији због искуства које ћу проживети - говорио је.

(Index.hr)

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВ СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ: Камере забележиле тренутак када је Јоровић убијен у Алтини

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".