Tanja je bila i ostala jedna ods najvoljenijih pevačica. Kako sama kaže, njeni pratioci umeju da prepoznaju njenu iskrenost i zbog toga je poštuju. Pevačica je posle nekoliko godina ponovo odlučila da se posveti karijeri, ali je istakla da se ne razlikuje od ostalih žena. 

Foto: ATA images

 

- Da, ljudi prepoznaju moju iskrenost. Ja sam obična žena od krvi i mesa koja ima emocije, koja pati, srećna je i tužna. Zašto bih glumila nešto što nisam? Ne živim drugačije od drugih ljudi. Takođe pijem vodu, jedem hranu, volim ćevape... Lupam sad, nabrajam! Volim salate, da popijem koka-kolu... Nekad pazim zbog prirode posla da se ne ugojim. Nemam ništa od dijamanata po kući, lustere i to... Sve mi je normalno. Skromno živim - priznala je pevačica.

Posle je izjavila da je pronašla zajednički jezik sa Milanom Stankovićem za koga kažu da se skroz povukao iz javnog života: 

- Nije baš blizak, jednom smo popričali u Cirihu, čini mi se. Sedeli smo na nekom stepeništu i ušli smo u neku filozofiju našu i mogu ti reći da smo slični. Emotivci, umetnici, kapiramo se vrlo dobro. Neko kad bi seo pored nas i čuo, rekao bi: "Bože, o čemu ovi pričaju" - rekla je Tanja za "Blic".

BONUS VIDEO: