Mnogi su se oglasili i dali podršku Nikoli, a sada se oglasio i Darko Miličić, koji je rekao kako je u NBA sve šou i kako ne treba nasedati na priče da su NBA igrači nekakvi opasni momci. Pomenuo je da su braća Moris samo izgradili takvu reputaciju da bi bili u centru pažnje.

Foto: Profimedia

 

- NBA je šou. Možemo mi da pričamo šta god hoćemo, odakle dolazimo... Priča koja pokušava se servira kako su svi gangsteri, ne može da prođe ni kod male dece - rekao je Miličić za "Mocart sport".

Nekadašnji drugi pik na NBA draftu dobro poznaje porodicu Jokić, a pogotovo braću MVP-a NBA lige Strahinju i Nemanju. U Americi se družio sa njima, a sada kaže da njih dvojica uvek misle ono što kažu.

Foto: N. Parušić

 

- Ne daj Bože da ih Strahinja i Nemanja dohvate. Oni što kažu, tako i misle. Nema kalkulacija kod njih - dodao je on.

Poznato je da je Nemanja Jokić u Americi imao uspešnu MMA karijeru, a dok su sada samo gledali sa tribina, u prethodnim incidentima u kojima je bio njihov brat stariji Jokići su želeli da se umešaju.

Foto: Profimedia

 

Darko je pomenuo kako Jokić može da očekuje ovakve provokacije i česte kritike medija. Uporedio je njegovu situaciju sa Novakom Đokovićem i onime što najbolji teniser na svetu doživljava.

Foto: Profimedia

 

- Šta je Nikola drugo mogao da očekuje kada iz male zemlje koja nema ni 6.000.000 ljudi dolazi u Ameriku koja ih ima stotine miliona? Dolazi, dominira i košarkaški ih maltretira, postaje najbolji na svetu? Slično poput Novaka u tenisu... Naravno da ćeš nekim ljudima da smetaš i da ćeš im biti meta - zaključio je Miličić.

(Mocart sport)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".