Многи су се огласили и дали подршку Николи, а сада се огласио и Дарко Миличић, који је рекао како је у НБА све шоу и како не треба наседати на приче да су НБА играчи некакви опасни момци. Поменуо је да су браћа Морис само изградили такву репутацију да би били у центру пажње.

Фото: Профимедиа

 

- НБА је шоу. Можемо ми да причамо шта год хоћемо, одакле долазимо... Прича која покушава се сервира како су сви гангстери, не може да прође ни код мале деце - рекао је Миличић за "Моцарт спорт".

Некадашњи други пик на НБА драфту добро познаје породицу Јокић, а поготово браћу МВП-а НБА лиге Страхињу и Немању. У Америци се дружио са њима, а сада каже да њих двојица увек мисле оно што кажу.

Фото: Н. Парушић

 

- Не дај Боже да их Страхиња и Немања дохвате. Они што кажу, тако и мисле. Нема калкулација код њих - додао је он.

Познато је да је Немања Јокић у Америци имао успешну ММА каријеру, а док су сада само гледали са трибина, у претходним инцидентима у којима је био њихов брат старији Јокићи су желели да се умешају.

Фото: Профимедиа

 

Дарко је поменуо како Јокић може да очекује овакве провокације и честе критике медија. Упоредио је његову ситуацију са Новаком Ђоковићем и ониме што најбољи тенисер на свету доживљава.

Фото: Профимедиа

 

- Шта је Никола друго могао да очекује када из мале земље која нема ни 6.000.000 људи долази у Америку која их има стотине милиона? Долази, доминира и кошаркашки их малтретира, постаје најбољи на свету? Слично попут Новака у тенису... Наравно да ћеш неким људима да сметаш и да ћеш им бити мета - закључио је Миличић.

(Моцарт спорт)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".