Veljko Ražnatović je svoju boksersku karijeru započeo sa 25.godina. On je zauzeo titulu najboljeg boksera u Srbiji, a veliku podršku na mečevima su mu pružale majka Svetlana Ceca Ražnatović, sestra Anastasija i supruga Bogdana. 

U bokserskom svetu je prošao kroz trnovit put, ali je stekao i brojna prijateljstva. jedno od njih je sa kapiteom bokserske reprezentacije Vladanom Babićem. Međutim, njihovo poznanstvo nije bilo prijatno. 

Foto: Teodora Ćirić

 

– Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga "ugase", da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve, ja recimo ne bih to mogao – ispričao je kum Vladan na pitanje kako je započeta karijera Veljka Ražnatovića.

 – Međutim, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu – rekao je Vladan koji je kršteni kum malog Krstana, mlađeg sina Veljka i Bogdane Ražnatović, prenosi Svet.

BONUS VIDEO: