Ova vest je mnoge šokirala budući da se bivša zadrugarka nedavno porodila i da je delovalo da im je veza gotovo idilična. 

Sada se Tara ponovo oglasila, te objavila Instagram stori za koji se može reći da je posvećen raskidu:

Foto:Printskrin/Instagram/ tarasimov

 

 

- Ne vraćaj se onome od čega te je Bog oslobodio - glasila je objava Simove.

Najveći problem u odnosu je bio, kako navodi izvor blizak ljubavnom paru, to što Danilo sve vreme živi momačkim životom.

- Danila često viđaju po Nišu kako izlazi i provodi se, a najmanje ga viđaju sa detetom. Redovno kači slike iz teretane polu nag i iz restorana, dok Tara sama čuva Nikolaja i spava preko dana samo dva sata kako bi mogla da ispuni sve svoje obaveze, dok Danilo ni oko čega ne želi da se potrudi. Još uvek je nezreo i nije bio svestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dete - priča dobro obavešten izvor za "Blic" i dodaje:

- Iz priloženog što Danilo i Tara kače na svojim Instagram profilima, do raskida između njih dvoje je došlo. Još uvek nije sigurno da li će se pomiriti i kako će dalje teći njihov odnos. Tara je vidno smršala nakon porođaja, a i u više navrata je isticala da je imala komplikacije u trudnoći. Izašla je iz bolnice dva dana posle carskog reza i nije joj bilo teško da obavlja sve kućne poslove i uz to čuva dete - ističe dobro obavešten izvor.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".