Ruski teniser Danil Medvedev pronašao je svoju sreću pored plavokose Darije koja mu je tokom prošle godine podarila ćerku. Par je od 2018. godine u braku, a pre toga su proveli u vezi četiri godine.  Interesantno je da je Medvedev uspeh na ATP listi dostigao pravi sjaj kada je vezu sa svojom izabranicom podigao na viši nivo. 

Darija je studirala novinarstvo, ali je jedno vreme igrala i tenis. Rođena je u Moskvi kao i Medvedev, ali im je porodično gnezdno trenutno u Monte Karlu. 

 

 

Sudbina je želela da se Darija i Danil sretnu na tenskom treningu kada su još bili deca. 

- Iznenada, čujemo kako neko viče i čujemo zvuk reketa koji je neko bacio. Mama me pita šta se dešava. Tada Veronike Kudermetove počinje da se smeje i kaže: ‘To Medvedev igra, ne znaš ga?’. Otišli smo posle toga da ga gledamo. BIlo je to nešto drugačije. Meč od tri i po sata, visoke lopte, poeni od 50 udaraca. Od detinjstva se Danja borio do kraja i bio je spreman da uradi sve na terenu, bez obzira kako loše su mu delovali izgledi u meču, samo da bi pobedio. U tom smislu se nije nimalo promenio- rekla je Darija jednom prilikom za Tatler.

 

Lepa Ruskinja je od svog supruga starija šest godina, što predstavlja pravi spoj jer ona ume da ga smiri kada uđe u sukob sa publikom. Teniser je nekoliko puta isticao koliko mu znači podrška supruge. 

-Davala mi je mnogo samopouzdanja. Uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, onaj momenat kad sam počeo da se uzdižem i u tenisu. Ona je jedna od najvažnijih osoba u mom timu- pričao je Medvedev.

 

 

BONUS VIDEO: