Pevačica je prvi put privukla pažnju kada su joj se pojavili krateri na licu. Tada su se mnogi upitali šta je sa njenim zdravljem, šta je prouzrokovalo kratere... 

Potom je imala sukob sa Dariom Šogorovićem. On ju je optužio da ga je uznemiravala. Navodno se posle skandala na par dana povukla u svoj rodni kraj, a sada je ponovo privukla pažnju svojim neobičnim oblačenjem. 

Pevačica je izašla na ulicu u skroz providnoj haljini ispod koje je imala samo brushalter i tanga gaćice.

Preko ove izazovne kombinacije je obukla tekstas prsluk, okretala se dok ju  je neko snimao. 

Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial

 

"Šta se desilo sa ovom ženom", "Nema granice", "Neverovato", samo su neki od komentara.

Ana je nedavno novinarima dok su je čekali ispred njenog doma u Beogradu sipala piće dok je čekaju da prekrate vreme: 

- Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Slala sam vam kafe da se osvežite. Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto... Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto - izjavila je pevačica koja je tada izgledala fenomenalno posle kriznog perioda. 

- Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam završila bih u Lazi, gde ću svakako završiti, ima vremena. Moram da radim sada. Ne čitam komentare glupave. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lekove... Kao i što moja majka ne želi da ih pije. Što se mene tiče, uvek ću mu biti zahvalna, bila je to jedna lepa saradnja. Šest, sedam meseci smo sarađivali... Ne možemo nas dvoje zajedno, naša prva saradnja je počela tako što sam skoro pa iskakala iz kola u pokretu, figurativno. 15 minuta je trajala tad. Druga saradnja nam je trajala, evo, sedam meseci. Možda treća bude duža, videćemo. Postoji šansa za novu saradnju sa njim, uvek, sa nama se nikad ne zna - rekla je ona tom prilikom.

(Blic) 

BONUS VIDEO: