Певачица је први пут привукла пажњу када су јој се појавили кратери на лицу. Тада су се многи упитали шта је са њеним здрављем, шта је проузроковало кратере... 

Потом је имала сукоб са Дариом Шогоровићем. Он ју је оптужио да га је узнемиравала. Наводно се после скандала на пар дана повукла у свој родни крај, а сада је поново привукла пажњу својим необичним облачењем. 

Певачица је изашла на улицу у скроз провидној хаљини испод које је имала само брусхалтер и танга гаћице.

Преко ове изазовне комбинације је обукла текстас прслук, окретала се док ју  је неко снимао. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ananikolicofficial

 

"Шта се десило са овом женом", "Нема границе", "Неверовато", само су неки од коментара.

Ана је недавно новинарима док су је чекали испред њеног дома у Београду сипала пиће док је чекају да прекрате време: 

- Предаја није опција! Одлично сам, што? Слала сам вам кафе да се освежите. Нисам ни знала какву подршку имам од људи. Кад ти Бог одузме нешто... Да, делујем као јака жена, али заправо уме да буде и тешко и напорно. Увек сам добро. Немам права да не будем добро. Такав је посао, тако је, просто - изјавила је певачица која је тада изгледала феноменално после кризног периода. 

- Никад нисам читала коментаре, да их читам завршила бих у Лази, где ћу свакако завршити, има времена. Морам да радим сада. Не читам коментаре глупаве. Што се тиче Саше Мирковића, мислим да је нешто побркао. Или мене, или можда лекове... Као и што моја мајка не жели да их пије. Што се мене тиче, увек ћу му бити захвална, била је то једна лепа сарадња. Шест, седам месеци смо сарађивали... Не можемо нас двоје заједно, наша прва сарадња је почела тако што сам скоро па искакала из кола у покрету, фигуративно. 15 минута је трајала тад. Друга сарадња нам је трајала, ево, седам месеци. Можда трећа буде дужа, видећемо. Постоји шанса за нову сарадњу са њим, увек, са нама се никад не зна - рекла је она том приликом.

(Блиц) 

БОНУС ВИДЕО: