Pevač je sam priznao da je imao tremu zbog takvih dešavanja. Često u kafani su se dešavale tuče tokom nastupa, a on je na to morao da se navikne: 

- Ja sam na početku imao tremu zbog takvih dešavanja. Kada sam imao 19 godina jedna pijanica me je izmaltretirala tako da nisam mogao da spavam sledeća 3 dana. Samo sam razmišljao kako moram da ga ubijem, jer me je oterao u ludilo. Ozbiljno su me maltretirali. Mada onda kasnije sam počeo da se navikavam i sve mi je to postalo smešno. Onda je jednom tuča sa lancima u kafani izbila i svi su se razbežali. Međutim, ja sam morao da ostanem pored pojačala i da čuvam instrumente. Jer sam ja dao sve što imam u taj razglas i harmoniku - rekao je Radosavljević, koji se potom osvrnuo na događaj na kom j morao da peva bez prestanka.

Foto: Printskrin/Jutjub/ RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

 

Imao je i neobičnu svadbu na kojoj je morao da peva mladencima od devet ujutru bez prestanka: 

- Moraš da se navikneš na te stvari. Bilo je jednom kada sam svirao i kada sam na kraju morao sve iz džepa da izvadim. Ja sam pevao mladencima od 9 sati ujutru, do 12 noću. Nisam imao pauzu, već samo za toalet. Oko 12 sati su svi već gosti otišli i ostala su samo 3 pijanca. Oni bi me maltretirali do prekosutra. Ja sam tu prekinuo jer nisam više mogao. Oni su mi onda rekli da sve pare izvadim koje sam zaradio, a to je bilo tadašnjih 27.000 dinara. Ostavio sam sve te pare i krenuo kući. Međutim, krenuo je pljusak a ja sam samo imao šuškavac i mantil. Tada sam samo brinuo za harmoniku da mi ne pokisne. Ali onda sam čuo da oni odvaljuju tarabu i da oće da me biju tarabom. Rekao sam "ako neko pođe, ja ću da pucam na njega", ali nisam imao ništa kod sebe. Mada oni su stvarno prestali da me prate i po najvećoj kiši, posle 7 kilometara, došao sam kući sa harmonikom - rekao je Radosavljević i dodao:

- Sutra ujutru sam dobio upalu pluća i završim u bolnici. Pomodrili su mi nokti i usta. Stric kada me je video šokirao se i odmah me odveo doktoru. Preživeo sam tada i sad sam koronu, kada te onaj odozgo gleda ne može ti niko ništa.

(Kurir)

BONUS VIDEO: