Певач је сам признао да је имао трему због таквих дешавања. Често у кафани су се дешавале туче током наступа, а он је на то морао да се навикне: 

- Ја сам на почетку имао трему због таквих дешавања. Када сам имао 19 година једна пијаница ме је измалтретирала тако да нисам могао да спавам следећа 3 дана. Само сам размишљао како морам да га убијем, јер ме је отерао у лудило. Озбиљно су ме малтретирали. Мада онда касније сам почео да се навикавам и све ми је то постало смешно. Онда је једном туча са ланцима у кафани избила и сви су се разбежали. Међутим, ја сам морао да останем поред појачала и да чувам инструменте. Јер сам ја дао све што имам у тај разглас и хармонику - рекао је Радосављевић, који се потом осврнуо на догађај на ком ј морао да пева без престанка.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

 

Имао је и необичну свадбу на којој је морао да пева младенцима од девет ујутру без престанка: 

- Мораш да се навикнеш на те ствари. Било је једном када сам свирао и када сам на крају морао све из џепа да извадим. Ја сам певао младенцима од 9 сати ујутру, до 12 ноћу. Нисам имао паузу, већ само за тоалет. Око 12 сати су сви већ гости отишли и остала су само 3 пијанца. Они би ме малтретирали до прекосутра. Ја сам ту прекинуо јер нисам више могао. Они су ми онда рекли да све паре извадим које сам зарадио, а то је било тадашњих 27.000 динара. Оставио сам све те паре и кренуо кући. Међутим, кренуо је пљусак а ја сам само имао шушкавац и мантил. Тада сам само бринуо за хармонику да ми не покисне. Али онда сам чуо да они одваљују тарабу и да оће да ме бију тарабом. Рекао сам "ако неко пође, ја ћу да пуцам на њега", али нисам имао ништа код себе. Мада они су стварно престали да ме прате и по највећој киши, после 7 километара, дошао сам кући са хармоником - рекао је Радосављевић и додао:

- Сутра ујутру сам добио упалу плућа и завршим у болници. Помодрили су ми нокти и уста. Стриц када ме је видео шокирао се и одмах ме одвео доктору. Преживео сам тада и сад сам корону, када те онај одозго гледа не може ти нико ништа.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: