Đorđe se borio četiri godine sa kancerom limfnih čvorova. On je preminuo u 22. godini 2.jula. Imajo je 18. godina kada je saznao da boluje. Dva puta je bio u četvrtom stadijumu. Javnosti je poznat kao DŽoker. 

Na kapeli se nalazi i umrlica mladog muzičara koju su objavili njegovi najbliži mama Jelena, otac Zoran, brat Milutin, ostala rodbina, kolege i prijatelji. Ispred kapele nalazi se i veliki venac od neutešnih bliskih ljudi na kojima piše: "Poslednji pozdrav Đoletu".

Foto: Instagram printskrin/Voyage mp3

 

Među prvima koji su stigli, bio je i Đerić Đekson.

Đorđe je o svom zdravstvenom stanju pričao putem društvenih mreža, a kako mu se zdravlje naglo pogoršalo bio je primoran da se povuče sa istih. 

Poslednja je na njegovom profilu objavljena poruka u kojoj je saopšteno da Đole borio za život na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo.

Đorđe je u jednoj svojoj objavi istakao svoju želju, a to je da mu se zdravstveno stanje popravi i da će otići na transplataciju: 

- Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim, jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - napisao je tada Đorđe.

(Kurir)

BONUS VIDEO: