Naše muzičke zvezde Nataša Bekvalac i Saša Matić iznenadili su svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Kao grom iz vedra neba objavili su zajedničku fotografiju, kojom su najavili neočekivani duet, koji nosi naziv "Prevaranti".

- Svi smo ponekad bili PREVARANTI. Ali nekad život prevari i najbolje, izmeša karte i igra se završi tačno kako treba. Ona je oduvek bila sinonim za emociju, doslednost sebi i sve što je dotakla pretvorila je u ljubav. Od prve do poslednje pesme traju i pričaju umesto nje o njoj. Naša pesma pričaće sad umesto nas. Morala se desiti. I hvala ti draga, Bekvalčeva, što sam je mogao otpevati baš sa tobom! Braja i Dejan Kostić su još jednom pokazali koliko su veliki - istakao je Saša.

- Prevaranti. On i ja. Oduvek sam mu se divila i pred njegovim glasom i bićem uvek stajala mirno. Sada je čast pripala bas meni da leđa o leđa, rame uz rame stanem uz njega. Sa ljubavlju. I velikim poštovanjem. O pesmi i muzici se ne govori zato ni ja neću. Ono što zelim da kažem je da su Braja i Dejan Kostić briljirali kao i uvek. Hvala kume,hvala drugar moj. A mi... Saša i ja otpevali smo nasu pesmu... jer svi smo mi PREVARANTI Dragi Saša, hvala ti što si me istrpeo, sve želje ispunio i što si džentlmen kakav se retko sreće.Voli te Bekvalčeva - napisala je Nataša.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".