Наше музичке звезде Наташа Беквалац и Саша Матић изненадили су своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм. Као гром из ведра неба објавили су заједничку фотографију, којом су најавили неочекивани дует, који носи назив "Преваранти".

- Сви смо понекад били ПРЕВАРАНТИ. Али некад живот превари и најбоље, измеша карте и игра се заврши тачно како треба. Она је одувек била синоним за емоцију, доследност себи и све што је дотакла претворила је у љубав. Од прве до последње песме трају и причају уместо ње о њој. Наша песма причаће сад уместо нас. Морала се десити. И хвала ти драга, Беквалчева, што сам је могао отпевати баш са тобом! Браја и Дејан Костић су још једном показали колико су велики - истакао је Саша.

- Преваранти. Он и ја. Одувек сам му се дивила и пред његовим гласом и бићем увек стајала мирно. Сада је част припала бас мени да леђа о леђа, раме уз раме станем уз њега. Са љубављу. И великим поштовањем. О песми и музици се не говори зато ни ја нећу. Оно што зелим да кажем је да су Браја и Дејан Костић бриљирали као и увек. Хвала куме,хвала другар мој. А ми... Саша и ја отпевали смо насу песму... јер сви смо ми ПРЕВАРАНТИ Драги Саша, хвала ти што си ме истрпео, све жеље испунио и што си џентлмен какав се ретко среће.Воли те Беквалчева - написала је Наташа.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".