Nije retkost da se u filmovima i serijama potkradu greške, ali malo ko od publike to primeti.

Međutim, ima onih kojima svaki detalj zapada za oko, te primete i najsitnije propuste.

Ipak, nisu samo male greške prisutne u nekim od kultnih ostvarenja, već je bilo i velikih, čak i nedopustivih grešaka.

Nedavno je internetom kružio video snimak iz "Prijatelja" na kom se vidi velika greška koju su napravili tokom snimanja i montiranja.

 

@mumandmore4 I know there is so many mistakes in friends but I have never seen this one before. #friends #friendsobsession #friendsmistakes #tvmistakes #omg ♬ original sound - Mum+Wifey🧶

 

Naime, u pitanju je scena u kojoj Fibi i Monika, odnosno Lisa Kudrou i Kortni Koks, razgovaraju, a u jednom trenutku pored Lise više nije Kortni, već neka potpuno druga žena.

Greške u debitantskom rediteljskom ostvarenju Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video" nisu mogle da pokvare opšti utisak o filmu, ali scenu tuče između Miloša Bikovića i Viktora Savića pokvarili su klima-uređaji koji se vide u pozadini, kao i soliteri u nekoliko kadrova.

I filmovi "Boj na Kosovu" i "Mi nismo anđeli" imaju greške koje verovatno nikada niste primetili.

Greške su se potkrale i u nekim stranim ostvarenjima. Najupečatljivije su one u filmovima "Pirati sa Kariba" i "Gladijator".

 

 

Naime, rklamiranje brendova je strogo zabranjeno ili debelo naplaćivano, a upravo se to desilo čuvenom DŽoniju Depu u filmu "Pitati sa Kariba". On je tada izreklamirao "Adidas" na krajnje nesvakidašnji način.

Kada je u pitanju "Gladijator" Jutjub kanal "The Magnum" pronašao je nekoliko grešaka u ovom filmu. Tokom jedne sve vidi se lik koji je u modernoj odeći, nosi farmerke i majicu.

BONUS VIDEO: