Odnos Jelene Karleuše i Ace Lukasa oduvek je bio turbulentan.

Poznato je da su njih dvoje bili oduvek čas u miru, čas u teškom sukobu, koji je kulminirao svađom i uvredama na Instagramu prošle godine.

Foto: ATA images

 

 

Oni su se tada posvađali jer je Karleuša stala na stranu Milice Pavlović u aferi "Provereno", dok je Lukas stao na stranu Ane Nikolić, koja je objavila demo-snimak hita koji je snimila njena mlađa koleginica. Verbalni rat je trajao danima. Ipak, sve se promenilo nedavno, kada je sve iznenadila činjenica da je JK zapratila na Instagramu i Anu i Acu.

Sada je o njihovom odnosu progovorio i sam pevač, koji tvrdi da se s Jelenom, s kojom ima i duetsku pesmu "Bankina", zapravo nikad nije ni posvađao.

Foto: ATA images

 

 

- Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo uvek imali neka sporečkanja, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još nijednom se nije desilo da se sretnemo negde, a da se nismo javili jedno drugom. Bez obzira na to šta se desilo pre toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se mi nismo nikad posvađali. Mi se posle toga nismo sreli, ali garantujem, da smo se sreli - mi bismo se smejali. To što Jelena i ja malo pogani na jeziku, onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju, i to je to - istakao je Aca u emisiji "Ekskluziv".

BONUS VIDEO: