Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski tvrdi da će svaki muškarac poludeti za ženom koja ima samo jedan kvalitet, a to je - samopoštovanje.

- Neke devojke čvrsto veruju da moraju 24 sata, sedam dana u nedelji da budu sređene, našminkane, sa kratkim suknjama kako bi se muškarac zaljubio u njih. Muškarca koji poštuje sebe ne može privući devojka koja ne poštuje sebe. Žene koje cene sebe su najprivlačnije - tvrdi doktor Labkovski.

Psiholog smatra da one žene koje prate trendove u društvu i koje žele očajnički da privuku pažnju suprotnog pola, nikad neće privući pažnju pravog muškarca. Devojke koje sebe žrtvuju da bi ugodile drugima nikad neće naći sreću.

Foto: Jutjub printskrin/SVETA VOKRUG SVETA

 

 

- Takva devojka se iscrpljuje dijetama, juri kod kozmetičarke, ubrizgava u sebe sve moguće, nadograđuje kosu, ide pod nož - a sve da bi se dopala muškarcu.

Psiholog smatra da takve devojke ne mogu nikada da nađu pravog muškarca jer šalju lošu sliku o sebi. One će na kraju da završe same, jer će taj muškarac da ih ostavi onog momenat kada naiđe druga, mlađa i lepša.

Foto: Jutjub printskrin/Prosto o složnom s Sofiko Ševardnadze

 

 

- Da biste postale žene za kojom se muškarci okreću, morate da naučite da se divite sebi, a onda da čekate divljenje drugih. Ako zaista volite sebe, neće vam biti važno da li vas vole drugi - zaključuje dr Labkovski, piše Kiz.ru.

BONUS VIDEO: