Познати руски психолог Михаил Лабковски тврди да ће сваки мушкарац полудети за женом која има само један квалитет, а то је - самопоштовање.

- Неке девојке чврсто верују да морају 24 сата, седам дана у недељи да буду сређене, нашминкане, са кратким сукњама како би се мушкарац заљубио у њих. Мушкарца који поштује себе не може привући девојка која не поштује себе. Жене које цене себе су најпривлачније - тврди доктор Лабковски.

Психолог сматра да оне жене које прате трендове у друштву и које желе очајнички да привуку пажњу супротног пола, никад неће привући пажњу правог мушкарца. Девојке које себе жртвују да би угодиле другима никад неће наћи срећу.

Фото: Јутјуб принтскрин/СВЕТА ВОКРУГ СВЕТА

 

 

- Таква девојка се исцрпљује дијетама, јури код козметичарке, убризгава у себе све могуће, надограђује косу, иде под нож - а све да би се допала мушкарцу.

Психолог сматра да такве девојке не могу никада да нађу правог мушкарца јер шаљу лошу слику о себи. Оне ће на крају да заврше саме, јер ће тај мушкарац да их остави оног моменат када наиђе друга, млађа и лепша.

Фото: Јутјуб принтскрин/Просто о сложном с Софико Шеварднадзе

 

 

- Да бисте постале жене за којом се мушкарци окрећу, морате да научите да се дивите себи, а онда да чекате дивљење других. Ако заиста волите себе, неће вам бити важно да ли вас воле други - закључује др Лабковски, пише Киз.ру.

БОНУС ВИДЕО: