Nikolina je podnela tužbu protiv bivšeg svekra Viktora Ristovića sa kojim vodi medijski rat, ali rat i oko imovine još od prošle godine. Iza Vidoja su ostale dve ćerke iz dva braka. Zvanična imovinska rasprava još uvek  nije počela.  

- Nikolina ne zna zbog čega nijedan sudski proces u Srbiji nije počeo, niti kada će se to dogoditi. Ona je svekra tužila i za klevetu. S druge strane, u Hrvatskoj je on u oktobru prošle godine podneo tužbu protiv nje, tražio je zabranu prometa nekretninama, kako ne bi mogla da proda kuću koju su ona i Vidoje gradili, jer i za to tvrdi da je on slao novac, što je ona demantovala. Održana su šest, sedam ročišta i tu tužbu je izgubio - kaže sagovornik za Kurir.

Voditeljka želi da ona i njena ćerka dobiju od imovine ono što im po zakonu pripada, ali Viktor ne želi ništa da im da. 

 

 

- Ona ne može deliti moju imovinu! Kako bi ona delila moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. To je bilo oduzeto mom dedu i vraćeno je meni. Nasledio sam i grobnicu od mramora i bronze na Novom groblju koja vredi pola miliona evra. I sada, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu moga dede i oca, moje majke? Šta će ona deliti, ja ništa ne razumem?! Sve se vodi na mene - izjavio je Miša ranije.

- Neću valjda dozvoliti da antikvitete koje je on voleo da ona nosi u Hrvatsku ili da razvlači ovde i prodaje ih. On ih je voleo i kupovao ih je, ali ne s njenim novcem, nego s mojim - dodao je.

Prema rečima Nikolininog advokata, Vidoje je imao vlastitu imovinu: 

- Ta imovina nema veze s imovinom njegovog oca. Ne samo da sam sada advokat Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i sarađivao s pokojnim Vidojem i imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, a koje nemaju veze s porodičnom imovinom. Imamo informacije kod koga i gde je ta imovina - izjavio je tada Nikolinin advokat Silvije Hraste za hrvatski RTL.

BONUS VIDEO: