Pišekova je gostovala u podkastu "Skip or Beep" u kom joj je voditeljka Tatjana Jurić postavljala vrlo škakljiva pitanja kada je u pitanju vernost njenog muža. 

Nikolina je priznala da je postojala žena koja je bila prisutna kad je Vidoje umro. Navodno je to bila žena sa kojom ju je prevario. 

Na njenu izjavu nije mogla da ostane imuna hrvatska dizajnerka Borna Kotromanić koja se već ranije družila sa Nikolinom i Vidojem.

Posebno je privukla pažnju medija svojom fotografijom sa Nikolininm pokojnim suprugom. 

Ona je ovaj put na svom profilu objavila sledeći tekst: 

- Nemaju ni Turci ni Meksikanci sapunicu ko mi. Ceo Balkan svaki dan željno prati nove epizode, glavna junakinja poznata, zaplet u toku, rasplet se još ne nazire - poručila je preko Instagrama.

 

'Nemaju ni Turci ni Meksikanci sapunicu ko mi. Celi Balkan svaki dan željno prati nove epizode, glavna junakinja poznata, zaplet u toku, rasplet se još ne nazire', poručila je preko Instagrama. Podsetimo, Nikolina je dušu otvorila kolegici Tatjani Jurić u gostovanju na podcastu Skip Or Beep. U trenutku kada su joj javili za smrt supruga Nikolina je sa kćeri bila u Zagrebu, a Vidoje je dan kasnije trebalo da im se pridružiti, to se nažalost nije dogodilo.

- Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto... Rekla je: "Vido je umro", a ja sam je pitala: "Je li Vama dobro? Šta se događa Marija? Jednostavno to moj mozak isprva nije mogao da prihvati - rekla je Pišekova u podkastu kod koleginice. 

- O smrti tvoga muža nema trača koji nismo čuli, umro je na drugoj, bio je na masaži, ti ne skrivaš da si sve te tračeve i čula i pročitala, nijedan te nije iznenadio jer je već i ta istina bila bizarna kako si i sama rekla... Želiš nam reći tu istinu? - pitala je Tatjana, a ona je odgovorila:

- Pa, manje-više sve što je napisano je istina!

Na pitanje da li je to iznenadilo i jesu li bili verni jedno drugome, Nikolina je rekla:

- Pa, ja jesam!

- Znači bio je na masaži? - direktna je bila Tatjana.

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam i kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zastoja srca - kazala je Nikolina.

BONUS VIDEO: