18. juna stiže nam veoma jak i do sada najmoćniji Mlad Mesec. NJegova moć će biti velika jer dolazi samo dan pre letnje solsticije.

Veoma je važno da sada obratite pažnju na emocije i osećanja. Mlad Mesec dolazi u znaku Blizanaca, a to će uticati na ljude tako što neće znati da li da se posvete karijeri ili ljubavi. Mlad mesec u Blizancima nosi energiju koja je dinamična, brza i razigrana. Ovaj aspekt može doneti osveženje i novu perspektivu, posebno u oblasti komunikacije, učenja i razmišljanja. Blizanci su znak koji voli promene i raznolikost, pa se ovo može odraziti na način na koji izražavate sebe i komunicirate s drugima tokom ovog perioda.

Foto: Profimedia

 

 

Osećaćete se kao da vas vuku na dve različite strane, te da ne znate čemu pre da se posvetite.

LJudi će mahom osećati umor, a javiće se i velika želja za svađom.

Savet astrologa je da tokom Mladog Meseca prestanete da radite ono što vam crpi energiju i baca vas u neraspoloženje.

Ovaj mlad Mesec takođe može podstaći mentalnu stimulaciju i radoznalost. Možda ćete osetiti veću potrebu da istražujete nove ideje, učite i razmenjujete informacije s drugima. To može biti dobro vreme za započinjanje novih projekata, upisivanje na kurseve ili pronalaženje načina da proširite svoje znanje i veštine.

Sve što ste planirali da započnete, stavite na pauzu do 21. juna ili čak do 23. juna. Najvažnije je da ne započinjete ljubavne veze u periodu Mladog Meseca, jer to ne može dobro da se završi.

Pitate se šta da radite u periodu od 18. pa do 23. juna? Posvetite se sebi, svojim mislima, svojim emocijama - sve drugo može da sačeka bolje vreme.

VAGA

Mlad Mesec u devetom polju je odličan za sve one Vage koje studiraju ili treba dodatno da se obrazuju. Isto tako, u ovom periodu možete da isplanirate putovanje koje može da vam promeni pogled na svet. 

Foto: Profimedia

 

 

BLIZANCI

Ovaj astrološki aspekt donosi vam ličnu tranformaciju. Odluke koje budete donosili sada imaće uticaj na budućnost. Vreme je da započnete nešto novo ili donesete odluku koja može da vam promeni život.

VODOLIJA

Mlad Mesec u petom polju donosi vam sudbinski susret. Isto tako ako ste u braku ili dužoj vezi, možete da radite na proširenju porodice. Ovaj astro period treba da iskoristite kako biste ostvarili nova poznanstva ili postali otvoreniji za ljude.

BONUS VIDEO: