18. јуна стиже нам веома јак и до сада најмоћнији Млад Месец. Његова моћ ће бити велика јер долази само дан пре летње солстиције.

Веома је важно да сада обратите пажњу на емоције и осећања. Млад Месец долази у знаку Близанаца, а то ће утицати на људе тако што неће знати да ли да се посвете каријери или љубави. Млад месец у Близанцима носи енергију која је динамична, брза и разиграна. Овај аспект може донети освежење и нову перспективу, посебно у области комуникације, учења и размишљања. Близанци су знак који воли промене и разноликост, па се ово може одразити на начин на који изражавате себе и комуницирате с другима током овог периода.

Фото: Профимедиа

 

 

Осећаћете се као да вас вуку на две различите стране, те да не знате чему пре да се посветите.

Људи ће махом осећати умор, а јавиће се и велика жеља за свађом.

Савет астролога је да током Младог Месеца престанете да радите оно што вам црпи енергију и баца вас у нерасположење.

Овај млад Месец такође може подстаћи менталну стимулацију и радозналост. Можда ћете осетити већу потребу да истражујете нове идеје, учите и размењујете информације с другима. То може бити добро време за започињање нових пројеката, уписивање на курсеве или проналажење начина да проширите своје знање и вештине.

Све што сте планирали да започнете, ставите на паузу до 21. јуна или чак до 23. јуна. Најважније је да не започињете љубавне везе у периоду Младог Месеца, јер то не може добро да се заврши.

Питате се шта да радите у периоду од 18. па до 23. јуна? Посветите се себи, својим мислима, својим емоцијама - све друго може да сачека боље време.

ВАГА

Млад Месец у деветом пољу је одличан за све оне Ваге које студирају или треба додатно да се образују. Исто тако, у овом периоду можете да испланирате путовање које може да вам промени поглед на свет. 

Фото: Профимедиа

 

 

БЛИЗАНЦИ

Овај астролошки аспект доноси вам личну транформацију. Одлуке које будете доносили сада имаће утицај на будућност. Време је да започнете нешто ново или донесете одлуку која може да вам промени живот.

ВОДОЛИЈА

Млад Месец у петом пољу доноси вам судбински сусрет. Исто тако ако сте у браку или дужој вези, можете да радите на проширењу породице. Овај астро период треба да искористите како бисте остварили нова познанства или постали отворенији за људе.

БОНУС ВИДЕО: