Sin jednog od najčuvenijih pevača narodne muzike, Enesa Begovića, danas je izgubio životnu bitku. Preminuo je od autoimune bolesti, a trebalo je da se ostvari i kao otac.  Nažalost, nije dočekao taj blagoslov. 

Enes je samo pre dve nedelje imao velike planove, pa nije ni slutio tragediju koja mu se  dogodila: 

- Evo nešto ekskluzivno samo za vas, uskoro pravim jedan koncert u Beogradu, lokaciju neću još otkrivati iz tehničkih razloga. Radio sam već koncerte u Sava centru i više većih beogradskih sala, tako da će biti sigurno nešto lepo. Pozivam vas i u Sarajevo, u nevembru će se održati moj solistički koncert u "Zetri", pa bih voleo da mi dođete - izjavio je pevač i dodao: 

- Jedan sam od prvih koji je došao u Beograd, da ne spominjem ova prošla vremena... Moj duet sa Gocom Božinovskom obeležio je jedan veliki period, posle toga je nastalo puno dueta koji su nastali u toj nekoj varijatni koja i nije nešto lepa. Međutim, desilo se to što se desilo, turbulentno vreme o kojem ne pričamo, šta ćemo, ne možemo da menjamo, ali u svakom slučaju, u narednom periodu očekujte moj nastup s obizom da su ljudi mnogo zainteresovani za ono što ja radim i zbog toga mi je i više nego drago. Imao sam mnogo poziva i rešio sam da im se u najskorijem periodu odazovem. Iznećemo to do kraja kako treba - nažalost, ovi planovi se neće realizovati zbog smrtnog slučaja u pevačevoj porodici. Enes nije u stanju da govori zbog ove tragedije. 

BONUS VIDEO: