- Na početku sam imala osećaj da nosim blizance, a ne samo jedno dete jer sam se osećala užasno, stalno sam imala migrene, vid mi se mutio i nisam mogla da spavam", ispričala je, te otkrila da kada je u 13. nedelji trudnoće ultrazvuk pokazao dve glavice, nije se iznenadila.

Zbog prethodnih tvrdnji doktora mama trojki se šokirala kad je na sledećem pregledu, nekoliko nedelja kasnije, ugledala i treću glavicu.

Trostruka trudnoća se vodila kao visokorizična, zbog čega je često bila na ultrazvuku, pa su joj doktori tako u 16. nedelji rekli da čeka dve identične bliznakinje i jednog dečaka. Bila je, kako kaže, uzbuđena što će dobiti decu oba pola, pa je ushićena sa suprugom kupovala potrepštine za bebe.

Ipak, samo nekoliko dana pre zakazanog porođaja čula je doktora kako govori: "Ups... Ipak nemate dve devojčice". "Imam jednu?", pitala je, a on je odgovorio: "Ne, nijednu..."

Nedugo nakon toga, Đina je postala mama trojice identičnih dečaka, što se dogodi u samo jednom od 200 miliona porođaja.

Na svet su tako, nakon samo minut i 52 sekunde trudova, došla identična braća DŽimi, DŽenson i DŽekson, i to istovremeno, što je takođe retkost.

- Nikada nisu bili mirni u stomaku, pa shvatam da su se doktori mogli da se zbune jer su uvek rukom ili nogom prekrivali pol, rekla je srećna mama koja sada, kad dečaci imaju 26 nedelja, kaže kako ne može ni da zamisli da je mama devojčicama jer je imati tri identična dečaka poseban osjećaj. Iako su po izgledu isti, mama otkriva da njena tri sina već imaju različite osobine.

- DŽimi je šaljivdžija, DŽenson je dramatičar, a DŽekson je potpuno kul, on samo sedi i gleda njih dvojicu - ispričala je za "The Sun".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".