- На почетку сам имала осећај да носим близанце, а не само једно дете јер сам се осећала ужасно, стално сам имала мигрене, вид ми се мутио и нисам могла да спавам", испричала је, те открила да када је у 13. недељи трудноће ултразвук показао две главице, није се изненадила.

Због претходних тврдњи доктора мама тројки се шокирала кад је на следећем прегледу, неколико недеља касније, угледала и трећу главицу.

Трострука трудноћа се водила као високоризична, због чега је често била на ултразвуку, па су јој доктори тако у 16. недељи рекли да чека две идентичне близнакиње и једног дечака. Била је, како каже, узбуђена што ће добити децу оба пола, па је усхићена са супругом куповала потрепштине за бебе.

Ипак, само неколико дана пре заказаног порођаја чула је доктора како говори: "Упс... Ипак немате две девојчице". "Имам једну?", питала је, а он је одговорио: "Не, ниједну..."

Недуго након тога, Ђина је постала мама тројице идентичних дечака, што се догоди у само једном од 200 милиона порођаја.

На свет су тако, након само минут и 52 секунде трудова, дошла идентична браћа Џими, Џенсон и Џексон, и то истовремено, што је такође реткост.

- Никада нису били мирни у стомаку, па схватам да су се доктори могли да се збуне јер су увек руком или ногом прекривали пол, рекла је срећна мама која сада, кад дечаци имају 26 недеља, каже како не може ни да замисли да је мама девојчицама јер је имати три идентична дечака посебан осјећај. Иако су по изгледу исти, мама открива да њена три сина већ имају различите особине.

- Џими је шаљивџија, Џенсон је драматичар, а Џексон је потпуно кул, он само седи и гледа њих двојицу - испричала је за "The Sun".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".